fbpx

video | O tânără din R. Moldova a obținut două cuțite la emisiunea „Chefi la Cuțite”

În ediția de miercuri, 3 mai, a show-ului culinar „Chefi la cuțite”, mai mult concurenți au primit trei cuțite și vor merge mai departe în competiție. Printre norocoșii participanți s-a numărat și Anastasia Donțu, o tânără din Moldova cu o poveste de viață desprinsă din filme.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anastasia Donțu are 28 de ani, vine din Chișinău și este, de profesie, ajutor de educator. Deși este mereu vesele și încrezătoare, concurenta ascunde o poveste de viață copleșitoare. Aceasta a vorbit cu vocea tremurândă și ochii înlăcrimați despre cele mai grele momente prin care a trecut, încă din copilărie.

După o copilărie marcată de violențele tatălui, Anastasia a sperat că-și va putea întemeia o familie, căsătorindu-se în urmă cu opt ani – dar anul nunții a fost și cel în care și-a pierdut partenerul de viață într-un accident rutier.

„Soțul meu n-a avut șanse de supraviețuire. Peste noapte, m-am trezit singură. Aveam o mie de întrebări, dar niciun răspuns. Iar la o lună și o zi după decesul soțului, am născut. Mi-am crescut copilul singură. Iar viața merge înainte”, a povestit Anastasia, mărturisind că atât credința, cât și terapia au ajutat-o în tot acest timp.

Anastasia se numără, de asemenea, printre concurenții pe care îi vom revedea în bootcamp.

Articole asemănătoare

Back to top button