fbpx

video | O tânără de 16 ani din Chișinău a obținut trei de DA la „Românii au Talent”

Anastasia Garbuz, o tânără în vârstă de 16 ani din Chișinău, a evoluat la concursul „Românii au Talent” cu un dans flamenco, obținând trei de DA, aprecierea juriului și a publicului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anastasia a început să danseze de la 6 ani. Avea 10 ani când a descoperit flamenco. Potrivit tinerei, pasiunea pentru acest stil nu era așa de mare atunci, dar acum nu își imaginează viața fără să danseze acest stil.

Este conștientă că dansul este doar o pasiune și așa o să rămână. E de părere că nu are unde să se dezvolte în această arie, așa că vrea să devină criminalist, scrie protv.ro.

O mare parte din familia ei lucrează în domeniul medicinei, iar tatăl lucrează la Cricova. Spiritul pragmatic în care a fost crescută se poate recunoaște și în mentalitatea sa. Conștientă fiind că nu o să ajungă cea mai bună dansatoare de flamenco și că nu o câștige bani din asta, Anastasia vede totul ca pe o pasiune.

Faptul că nu are o miză în flamenco o face să danseze cu o libertate și mai mare și să se bucure real de fiecare moment de pe scenă.

Articole asemănătoare

Back to top button