fbpx

video | O „mamă influencer” și-a pierdut copilul după ce l-a postat pe TikTok. Pe cine acuză aceasta că i-a furat fiul

O „mamă influencer” de pe TikTok spune că serviciile sociale i-au luat copilul după un videoclip postat pe platformă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe contul de TikTok al femeii a fost postat un videoclip în care fiul ei apare înfășurat în folie de plastic.

„Mama influencer” pe nume Savannah Glembin spune că serviciile sociale i-au luat copilul după ce videoclipul a devenit viral.

Femeia a anunțat, luni, plângând, că fiul ei a fost luat de protecția copilului, scrie stirileprotv.ro.

„Gunner a fost luat de lângă noi până când CPR (Registrul de Protecție a Copilului) ne va evalua casa pentru că am postat un videoclip în care soțul meu și fiul meu se joacă”, a spus ea cu lacrimi în ochi.

@savannahglembin♬ original sound – Savannah Glembin

Clipul devenit viral arăta cum fiul ei, Gunner, este împins de soțul ei, Hank, în timp ce micuțul este strâns înfășurat în folie alimentară.

În imaginile tulburătorare copilul pare incapabil să se miște, având ambele brațe legate. După câteva secunde, băiatul cade în genunchi. Copilul este apoi așezat cu fața în jos pe pat, după care este răsturnat pe spate.

@janae_perfectlyflawed Do better! This is absolutely disgusting. #savannahglembin #greenscreenvideo #protecthimatallcosts ♬ original sound – Janae

Ea a explicat gestul ca fiind „doar un lucru amuzant pe care Hank l-a făcut pentru că Gunner se băgase în sobă în acea zi și a încercat să pună o furculiță într-o priză”.

Într-un alt clip postat ulterior, femeia a spus că autoritățile i-au exonerat pe ea și pe soțul ei de orice vină și a spus că întreaga situație a fost „o greșeală pe care nu o vom mai face niciodată”.

„Acest weekend a fost extrem de traumatizant pentru noi ca familie și ne vom lua timp pentru a ne vindeca”, a spus ea.

Femeia are o comunitate de 1,1 milioane de urmăritori pe TikTok.

Articole asemănătoare

Back to top button