fbpx

video | O ieșire la frigărui le-a costat peste 100.000 de lei. Cinci persoane din Nisporeni, amendate pentru că au încălcat regulile de profilaxie a coronavirusului

Cinci persoane din Nisporeni vor plăti peste 22.000 de lei fiecare pentru că au ieșit la frigărui în curtea blocului. Asta după ce un locuitor al casei cu pricină a chemat forțele de ordine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei locale, cazul a avut loc pe 26 martie. Polițiștii au fost alertați aproximativ la ora 13:00, iar după ce au interogat martorii și au adunat probele, au aplicat sancțiuni în valoare totală de 112.500 de lei.

Precizăm că, anterior, au mai fost sancționați cetățeni din Ialoveni și Hîncești. Aceștia nu au respectat regimul de carantină sau de autoizolare.

CITEȘTE ȘI:

video | Li se spune din avion despre amenzi și autoizolare. Procedurile la care sunt supuse persoanele care ajung în Moldova cu zboruri charter?

„Am pierdut o adevărată profesionistă. A salvat multe vieți”. Mesajul emoționant al medicilor de la CNAMUP după ce colega lor a fost răpusă de coronavirus

Articole asemănătoare

Back to top button