fbpx

„Am pierdut o adevărată profesionistă. A salvat multe vieți”. Mesajul emoționant al medicilor de la CNAMUP după ce colega lor a fost răpusă de coronavirus

Medicii de la CNAMUP au publicat un mesaj emoționant după ce colega lor a decedat din cauza coronavirusului. Femeia avea 79 de ani și s-a stins din viață ieri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia a fost angajată a Serviciului de Urgență din 1985, iar colegii spun că a fost cel mai longeviv medic din cadrul instituției. Aceștia recunosc că mulți au învățat de la ea și au avut relații deosebite.

„Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut o adevărată profesionistă, un medic de categorie superioară, o persoană cu suflet mare și cu o deosebită decență. Doamna E. a fost cel mai longeviv specialist din cadrul Serviciului de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească. Lasă în urmă o familie îndurerată, rude apropiate, prieteni, colegi de serviciu, care au învăţat foarte multe de la ea şi au avut relaţii deosebite. În memoria colegilor săi a rămas ca un om de onoare şi de bună credință. Era o persoană foarte activă, care a salvat multe vieţi. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul publicat de CNAMUP.

Precizăm că, până acum, în țara noastră au fost confirmate 199 de cazuri de coronavirus, printre ei fiind și mai mulți medici. Dintre toți pacienții, doi s-au stins din viață, primul deces fiind înregistrat pe 18 martie.

CITEȘTE ȘI:

 

În Moldova a fost înregistrat primul caz de infectare a unui medic cu virusul COVID-19

ultima oră | Alți patru medici de la Spitalul Clinic Republican au fost diagnosticați cu virusul COVID-19

Articole asemănătoare

Back to top button