fbpx

video | O femeie îmbrăcată în culorile Ucrainei s-a stropit cu vopsea roșie pe covorul roșu de la Cannes

O femeie îmbrăcată în culorile drapelului Ucrainei a surprins pe covorul roşu al festivalului de la Cannes, duminică seară, înainte de proiecţia în afara competiţiei a filmului „Acide” al regizorului francez Just Philippot, ea acoperindu-se cu sânge fals, relatează Ouest-France.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia s-a poziţionat în zona din mijloc a treptelor, a scos pachete cu sânge fals şi le-a rupt deasupra capului. Oamenii de ordine au intervenit rapid pentru a o evacua pe femeie, notează News.ro.

Protestul a avut loc după ce președintele Volodimir Zelenski a comparat distrugerile invadatorilor ruși ale unor părți din Ucraina cu efectul bombei atomice de la Hiroshima.

Anul trecut, o altă femeie a apărut dezbrăcată pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, în semn de protest față de agresiunile sexuale la care au fost supuse femeile ucrainene de la începutul invaziei ruse. Cu trupul pictat în culorile drapelului ucrainean și cu mesajul „Nu ne mai violați”, tânăra a fost scoasă imediat de agenții de pază.

Articole asemănătoare

Back to top button