fbpx

video | Noapte de coșmar pentru doi copii și părinții lor! Micuții au fost salvați dintr-o prăpastie din cariera Micăuți

Doi copii de 10 și 11 ani din localitatea Micăuți au fost salvați de polițiștii din Strășeni în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații. Părinții minorilor au sesizat poliția, comunicând că copiii ar fi plecat la joacă în după-amiaza zilei de 11 februarie și nu s-au mai întors.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru căutarea minorilor au pornit imediat mai multe echipaje de polițiști, ulterior alăturându-se reprezentanții primăriei, membrii Asociației de vânători precum și un grup de voluntari.

După mai multe ore de eforturi și căutări, duminică, în jurul orei 11.00, copiii au fost găsiți într-o prăpastie de pe teritoriul carierei de piatră din Micăuți.

Ținând cont că în acele împrejurimi nu are acces transportul, polițiștii au scos copiii pe brațe, ulterior cu automobilul de serviciu i-au transportat la cel mai apropiat punct medical pentru acordarea primului ajutor, de unde au fost preluați de ambulanță.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, minorii s-ar fi jucat în localitate, apoi ar fi decis să plece pe teritoriul carierei de piatră din Micăuți. La un moment dat, în locul unde se aflau, un mal de pământ s-a surpat și copiii au căzut într-o prăpastie cu o adâncime de aproximativ 70-100 de metri, fiind loviți de bolovani.

Aceștia s-au aflat acolo pe parcursul întregii nopți, iar dimineață au fost găsiți și salvați de polițiști.

Minorii au primit îngrijirile necesare, iar polițiștii investighează toate circumstanțele cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button