fbpx

video | Nereguli pe Aeroportul Chișinău. Mai mulți pasageri se plâng că li s-a umblat în valize, iar unele au ajuns rupte

Mai mulți pasageri, care urmau să zboare spre Londra de pe Aeroportul Internațional Chișinău, se plâng că, după ce cursa le-a fost anulată, la returnarea bagajelor, aceștia au descoperit nereguli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un călător a filmat valizele care au fost coborâte de pe banda rulantă, specificând că una dintre ele era deteriorată, iar alta era deschisă, semn că s-ar fi umblat în ele, spune autorul imaginilor.

De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a companiei Avia Invest, Rodica Rusu-Esanu, a specificat pentru ZUGO că bagajele au fost coborâte de pe banda rulantă pentru că urmau să vină alte valize din celelalte zboruri. Referitor la bagajul deteriorat, aceasta spune că nimeni nu s-a adresat cu reclamație pe acest caz și că angajații companiei de handling (cei care se ocupă de încărcarea și descărcarea valizelor) nu au acces în sălile aeroportului, ca să fi avut posibilitatea de a umbla prin valize.

Totodată, purtătoarea de cuvânt mai menționează că au fost câțiva pasageri care refuzau să părăsească zona de primire a bagajelor, după ce zborul le-a fost anulat.

Articole asemănătoare

Back to top button