fbpx

video | Numele lui Trump, scrijelit cu un cuțit pe un pește viu. Autoritățile americane au inițiat o anchetă

Persoane necunoscute au scrijelit pe un lamantin numele lui Trump. Autoritățile americane responsabile de conservarea vieții sălbatice încearcă să identifice făptașii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inscripția a fost făcută cu un cuțit pe spatele peștelui, informează presa străină, cu referire la The Guardian. Atacul a fost denunțat, iar Serviciul pentru protecția faunei sălbatice marine din Statele Unite îl investighează.

„Este sfâșietor să vezi un astfel de animal chinuit într-un asemenea mod criminal. Este clar că persoanele care au vătămat acest animal lipsit de apărare sunt capabile de violențe și mai grave. Ei trebuie prinși cât mai curând cu putință”, declară reprezentații Centrului pentru Diversitate biologică, care este gata să ofere 5000 de dolari pentru informații despre indivizii care au săvârșit fapta.

Lamantinii sunt animale acvatice mari și reprezintă o atracție turistică în Florida. Legea americană le protejează, iar cei care le hărțuiesc sau le omoară riscă amenzi de 50.000 de dolari și un an de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button