fbpx

video | „Năzbâtiile” unui șofer de Lexus, aflat vizibil în stare de ebrietate avansată: S-a încuiat în mașină pentru a scăpa de polițiști

În această dimineață, pe bulevardul Dimitrie Cantemir din capitală, inspectorii de patrulare au stopat șoferul unui automobil de marcă Lexus. Bărbatul de 32 de ani a dat de înțeles prin comportamentul său că era în stare de ebrietate avansată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii de patrulare i-au solicitat să prezinte actele, el însă s-a așezat pe bancheta pasagerului și s-a încuiat în mașină. Acesta avea un comportament neadecvat și nu dorea să se supună cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare. 

După mai multe atenționări, ofițerii INP au intervenit pentru a stopa acțiunile ilegale ale individului, la fața locului fiind solicitată și grupa operativă a IP Rîșcani. Conducătorul auto a refuzat să treacă testul alcoolscopic, fiind condus la inspectoratul de poliție pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Acesta nu este unicul caz în care șoferul, în stare de ebrietate avansată, a fost înlăturat de la volanul mașinii pe care o conducea. Altul a fost depistat la Criuleni, având 1,07 mg/l în aerul expirat, o altă persoană – cu 0,86 mg/l, iar doi șoferi de la Ungheni – cu 0,77mg/l și 0,58mg/l.

De menționat că, în weekend, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au înlăturat de la volanul mașinii peste 60 de conducători auto în stare de ebrietate.

Articole asemănătoare

Back to top button