fbpx

video | Moțpan a povestit cum ar fi fugit din țară Plahotniuc și Șor. „Așa-i când ai mulți bani”

Chiril Moțpan a povestit cum ar fi fugit din țară Plahotniuc, Iaralov și Șor. Potrivit politicianului, care face referire la unele surse din sistem, dar nu le numește, cei trei ar fi părăsit Moldova prin regiune transnistreană, iar mai apoi plecând din Ucraina spre alte destinații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moțpan a făcu declarațiile în cadrul unei emisiuni televizate. Potrivit lui, Vlad Plahotniuc ar fi ajuns pe 15 iunie la Londra, Serghei Iaralov ar fi aterizat în aceeași zi la New York, iar Ilan Șor s-ar fi deplasat pe 17 iunie la Tel Aviv.

Conform informațiilor prezentate de Moțpan, Plahotniuc s-ar fi întâlnit cu un capitan rus la podul de la Pîrîta și a fost escortat la vama Grigoriopol, iar mai apoi a plecat la vama Velika Mihailovka, unde ar fi fost întâlnit de mai mulți ofițeri ai SBU. Totodată, potrivit surselor la care face referire Moțpan, acesta ar fi și traseul pe care mai mulți ani a fost transportată contrabandă.

În cazul lui Ilan Șor, deputatul spune că acesta ar plecat prin regiunea transnistreană fără a prezenta nici un document. Pe marginea acestei situații, Moțpan a declarat că „așa e când ai mulți bani”.

Articole asemănătoare

Back to top button