fbpx

video | Ministra Sănătății, detalii despre starea interpretului Ion Suruceanu

Îndrăgitul interpret, Ion Suruceanu, transportat de urgență la sfârșitul săptămânii trecute într-un spital din Germania, se simte mai bine, potrivit ministrei Sănătății. Ala Nemerenco subliniază că artistul a fost transferat dintr-o instituție medicală din țara noastră în cea din străinătate la insistențele rudelor, deși starea acestuia de sănătate începuse să se îmbunătățească.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„El a fost trimis, transferat la insistența rudelor, deși avea o dinamică pozitivă, era stabil, era în conștiință. El nu a fost în comă și a fost transferat pe un canal privat în Germania”, a declarat Ala Nemerenco pentru info1.md.

La șapte zile de la transportarea artistului în Germania, Ala Nemerenco a oferit detalii despre starea de sănătatea a acestuia.

„Din câte cunoaștem acum, situația lui este mai bună, ceea ce nu exclude că și la noi putea să fie mai bună deoarece mergea spre bine și sperăm că totul va fi bine și ne bucura cu cântecele lui”, a mai spus ministra.

Ion Suruceanu a fost transportat în dimineața zilei de vineri pe cale aeriană în Germania. În vârstă de 74 de ani, artistul diagnosticat cu pneumonie a fost internat la începutul acestei luni la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău, ajungând în stare gravă în Secția Terapie intensivă.

Reprezentanții instituției medicale au refuzat să ofere detalii despre starea de sănătate a acestuia, precizând că familia artistului a solicitat păstrarea intimității.

Fost deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, interpretul supranumit ,,Celentano de Moldova”, s-a ales acum 23 de ani cu titlul de Artist al Poporului, iar de-a lungul anilor a lansat numeroase piese devenite în timp hituri.

Articole asemănătoare

Back to top button