fbpx

video | Mihail Saakașvili, despre criza politică din țară: „Este schema oligarhilor, o situație similară ca în Ucraina”

Mihail Saakașvili, fostul președinte al Georgiei, a apărut în direct în emisiunea Nataliei Morari de la la TV8, unde a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu în legătură cu ocuparea funcției de prim-ministru, dar și a comentat situația politică din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La aceeași emisiune, unde Maia Sandu comentează în direct ultimele evenimente politice din țară, fostul președinte al Georgiei și-a expus părerea vizavi de criza din Moldova.

„Aceasta este o schemă întreagă a oligarhilor, de a-și lua apărarea peste tot și de împrăștia frică. Ei își bat joc de economie, de oameni, de funcționarii publici și de țară. Este o situație similară cu cea a Ucrainei, cu Poroșenko, dar ei trebuie să înțeleagă că timpul lor a expirat”, a declarat politicianul georgian.

De asemenea, Mihail Saakașvili a felicitat-o pe Maia Sandu pentru curaj, spunându-i că a făcut alegerea corectă, iar acum Moldova a pornit pe calea cea dreaptă spre eliberare. Totodată, politicianul georgian și-a propus ajutorul și susținerea pentru noul Guvern, spunând că el, alături de partidul său sunt mereu disponibili, „zi și noapte gata să ofere consultații deputaților moldoveni pentru a crea o politică corectă”.

Articole asemănătoare

Back to top button