fbpx

video | Mesajul ambasadorului american Dereck J. Hogan, adresat de Ziua Independenței în română: „Nu trebuie să uităm de sănătatea democrației în Moldova”

Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J. Hogan, a adresat moldovenilor un mesaj în limba română de Ziua Independenței. Diplomatul a vorbit despre suportul pe care l-a oferit SUA Moldovei, despre criza pandemică, dar și despre democrația din țara noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Hogan a precizat că, în contextul în care avem grijă de sănătatea celor dragi, nu trebuie să uităm de sănătatea democrației Republicii Moldova. La fel, el a îndemnat liderii țării să contribuie protejarea drepturilor și libertăților omului, eradicarea corupției și consolidarea unor instituții independente.

„Cetățenii Republicii Moldova merită un lider sincer și responsabil. Ei merită libertatea de a-și face viețile mai bune, atât pentru ei, cât și pentru generațiile viitoare. Vă felicit pe toți, din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii, cu ocazia Zilei Independenței. La mulți ani!”, și-a încheiat mesajul ambasadorul.

Articole asemănătoare

Back to top button