fbpx

video | Membrii PACE afirmă că Gheorghe Cavcaliuc ar fi fost reținut la Moscova. Vor protesta la ambasada Rusiei și la sediul PSRM

Membrii PACE afirmă că Gheorghe Cavcaliuc ar fi fost reținut la Moscova. Potrivit lor, de câteva ore acesta a fost escortat de ofițerii de pe Aeroportul Sheremetievo într-o încăpere separată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cavcaliuc, împreună cu membri din echipa sa, urmau să aibă întrevederi cu electoratul din Rusia. Cel puțin așa a anunțat acesta anterior într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai târziu, pe pagina liderului PACE a apărut o secvența video în care acesta merge într-o cameră separată. Colegii săi scriau pe pagina lui că ar fi vorba despre controale suplimentare.

Ulterior, pe pagină a apărut un mesaj semnat de administratorul ei, în care se menționează că timp de câteva ore nu există legătură cu liderul formațiunii. La mesaj este atașată o fotografie cu Cavcaliuc, menționându-se că este ultima pe care a expediat-o politicianul colegilor. Primul video a fost publicat de fostul polițist în jurul orei 06:30, iar în dreptul ultimului mesaj este indicată ora 09:49.

În context, membrii partidului anunță proteste. Ei intenționează să manifesteze la sediul Partidului Socialiștilor și la Ambasada Rusiei de la Chișinău.

De menționat este că, deocamdată, presa și paginile oficiale ale serviciilor din Rusia, dar nici aeroportul Sheremetievo, unde au loc evenimentele, nu au publicat informații despre reținerea vreo unui cetățean al Republicii Moldova.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button