fbpx

video | Maraton „înduioșător”. Motivul pentru care o sportivă a alergat 20 de kilometri cu un căţeluş în braţe

Participanta unui maraton din vestul Thailandei a impresionat oamenii nu doar prin performanțele sportive, dar și prin gestul său neașteptat. În timpul cursei, tânăra a găsit un patruped micuț care se pierdea printre concurenți, așă că a decis să-l ia în brațe, în calitate de însoțitor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mulți câini stăteau abandonați pe stradă, iar sportivii îi ocoleau și mergeau mai departe. Khemjira Klongsanun, însă, a decis să nu fie indiferentă față de un pui asiatic din rasa Bangkaew, care tremura singur.

În cursa de 42 de km din Ratchaburi, maratonista nu a vrut ca micuțul să se piardă în „sălbăticia străzii”, așă că a verificat dacă nu este rănit, l-a luat în brațe și a alergat 20 de km împreună cu el. Cei doi au trecut linia de finiș și tânăra a adoptat imediat cățelușul.

„Mi s-a părut că era pierdut. Nu erau case, nici alți câini, nici oameni în jur. Așa că am luat căţelul, doar ca să-l scot din mediul nesigur. Am alergat aproape 20 de kilometri cu un câine în braţe, a fost cu adevărat o provocare – de  două ori mai obositor decât un maraton normal, dar am făcut-o pentru că era adorabil”, a mărturisit sportiva.

Colegii de cursă ai lui Khemjira au apreciat mirați fapta acesteia, aplaudând-o și bucurându-se pentru câinele mic. Tânăra sportivă i-a pus și un nume micuțului – Chombueng, scrie observator.tv.

„Ar putea dura ceva timp ca el să se adapteze, dar Chombueng este un băiat foarte inteligent. Sunt sigur că va trăi fericit cu noi”, a mai adăugat ea, menționând că mai are acasă doi câini adulți.

Articole asemănătoare

Back to top button