fbpx

video | Maia Sandu: „Toți oaspeții au spus la unison că Summitul CPE în Moldova a fost un succes”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulțumit tuturor care au fost implicați în organizarea summitului Comunității Politice Europene (CPE), desfășurat la Bulboaca. „La 1 iunie, am scris istorie împreună – Moldova a fost centrul Europei. Acest lucru nu s-a întâmplat pur și simplu, ci datorită oamenilor harnici și dedicați; unii s-au văzut mai mult, alții mai puțin, dar toți au muncit mult pentru a face posibil acest eveniment”, a spus șefa statului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președinta a subliniat că toți oaspeții au spus la unison că summitul CPE în Moldova a fost un succes, iar acest succes se datorează tuturor oamenilor Moldovei. „Mulțumesc fiecăruia dintre voi: diplomați, ofițeri de securitate, drumari, muncitori, agenți de circulație, polițiști, carabinieri, însoțitori de tren, conductori, medici, bucătari, jurnaliști, fotografi, traducători, florari, soldați, contabili, ospătari, responsabili de curățenie și salubritate, tehnicieni, șoferi, artiști, videografi, regizori, comunicatori, funcționari publici, toți cei care au asigurat ordinea și securitatea, locuitorii comunei Bulboaca, echipa Castelului Mimi și mulți alții! Voi sunteți echipa alături de care am făcut imposibilul posibil. Și am reușit”, a subliniat șefa statului.

În mesajul său de mulțumire, Președinta Maia Sandu a mai adăugat: „Voi ați făcut ca Europa să se simtă la ea acasă. Cu voi și cu oameni ca voi Moldova sigur va ajunge în Uniunea Europeană. Vă mulțumesc!”

Articole asemănătoare

Back to top button