fbpx

video | Maia Sandu susține că a fost urmărită de polițiști. „În unele cazuri erau în mașini cu numere ordinare”

Maia Sandu susține că a fost urmărită în toate vizitele în teritoriu efectuate în ultima perioadă. Potrivit ei, cei care o „însoțeau” erau angajați ai Poliției. Despre asta lidera PAS a vorbit în cadrul unui video publicat pe Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a declarat că în unele cazuri oamenii legii erau în mașini cu numere ordinare, iar în unele situații polițiștii ar fi susținut că sunt prezenți pentru a avea grijă de colegii deputați din echipa PAS.

„În unele cazuri aveau însemnele Poliției, în alte cazuri erau doar mașini cu numere ordinare, persoane îmbrăcate în civil. În unele cazuri, polițiștii se apropiau și ne spuneau că sunt acolo ca să aibă grijă să nu li se întâmple ceva colegilor mei deputați. Dar au fost cazuri când am mers fără deputați, de exemplu la Soroca, și acolo oricum a fost o mașină neagră care m-a urmărit toată călătoria.

Eu nu am nimic de ascuns, dar vreau să-i spun ministrului de Interne că aceasta îmi amintește de perioada lui Plahotniuc, când Poliția era la toate întâlnirele noastre, ca să-i intimideze pe cei care se întâlneau cu noi. Vreau să-l întreb pe ministrul de Interne dacă nu crede că poliția are treabă mai bună de făcut, să fie la datorie acolo unde chiar e nevoie de ei, acolo unde se întâmplă cazuri de hoție, agresivitate și trebuie păziți oamenii, sau din perspectiva ministrului de Interne eu reprezint un pericol public și trebuie să fie cheltuiți bani publici ca să fiu urmărită?!”, a susținut lidera PAS.

Drept răspuns, cei de la MAI i-au comunicat Maiei Sandu să scrie despre toate acestea într-un demers, care va fi ulterior investigat conform normelor legale.

Articole asemănătoare

Back to top button