fbpx

video | Lilu îți recomandă apa micelară Cosmeplant cu extract de levănțică, culeasă chiar de ea. Iată de ce să alegi acest produs!

Dacă produsul cosmetic nu conține siliconi, arome artificiale și alte componente sintetice, cel mai probabil îl vei găsi natural. Dar oare toate produsele cosmetice naturale sunt la fel de bune sau e cazul să fim atenți și la alte aspecte? Află răspunsul mai jos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Să înțelegem de ce „perfecțiunea se ascunde în detalii”

Mulți vor spune că rețeta este criteriul de bază, și vor avea dreptate. Dar pentru ca aceasta să funcționeze sută la sută e nevoie și de ingrediente potrivite. Mai mult ca atât, este important nu doar ce alegem, ci și calitatea ingredientelor din compoziție, îndeosebi atunci când vine vorba de componente naturale.

De ce este bună levănțica?

Această plantă are atât de multe proprietăți utile, încât pe bună dreptate poate fi numită magică. Extractul florilor de levănțică calmează pielea, ameliorează iritarea și alergia, accelerează procesul de vindecare al acesteia, combate inflamațiile și reglează echilibrul de grăsimi. Sună fabulos.

Însă dacă materia primă a fost cultivată într-o zonă defavorabilă, spre exemplu în apropierea uzinelor de producție chimică, planta poate absorbi substanțe nocive, care nu vor aduce nici un fel de beneficii. Adesea, nu putem ști cum au crescut plantele, cu extractele cărora se laudă producătorii, nici cu ce au fost udate sau ce fertilizant a fost utilizat.

Pentru a scuti consumatorii săi de asemenea îndoieli, Viorica Cosmetic a decis să preia controlul asupra tuturor proceselor de producție, începând cu cultivarea materiilor prime. În scopul dat, a fost implementat un proiect unic — VioPark, unde culturile valoroase cresc în cel mai ecologic mod, într-un mediu natural, departe de obiectele industriale.

Această abordare se numește permacultură și se bazează pe interacțiunile naturale ale ecosistemelor. Adică plantele sunt protejate de efectele negative și acumulează toate forțele naturii, care apoi se regăsesc în produsele marca Viorica Cosmetic. Exact acest lucru se întâmplă cu levănțica cultivată la VioPark.

Recolta anului 2020 a fost culeasă împreună cu prezentatorea TV, Lilu Ojovan. Din plantele colectate a fost pregătit extractul de levănțică, care stă la baza apei micelare Cosmeplant. Și în cazul dat, chiar este garantată certitudinea că aceste produse cosmetice sunt cu adevărat naturale.

Apa micelară cu extract de levănțică, la realizarea căreia a participat Lilu, deja poate fi procurată în rețeaua de magazine Viorica, Fourchette, №1, Alina Cosmetics, Bonus sau poate fi comandată cu livrare pe site aici.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button