fbpx

video | La nici o săptămână după instalare, băncile realizate la imprimanta 3D ar fi fost vandalizate: Reacția Green City Lab

La câteva zile după instalare, băncile realizate la imprimanta 3D ar fi fost vandalizate. Imagini cu noile atracții, care sunt deja fisurate, au fost suprinse de un locuitor al orașului. În context, acesta a publicat un video pe rețelele de socializare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit autorului postării, noile instalații ar avea mai mult ciment decât beton, acesta fiind motivul pentru care au fost deteriorate atât de ușor. „Prima dată mă bucur că în Chișinău există vandali”, susține acesta.


În această dimineața, proiectul de dezvoltare urbană Green City Lab a anunțat pe pagina oficială de Facebook că regretă situația creată și că oamenii legii investighează cazul. Totodată, compania reponsabilă de realizarea lucrărilor va repara banca vandalizată.

Amintim că acum câteva zile pe aleea Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei au fost instalate primele bănci realizate la imprimanta 3D.

Articole asemănătoare

Back to top button