fbpx

video | L-au salvat cu o pătură: Mai mulți oameni din China au reușit să prindă un copil de 3 ani, care cădea în gol de la etajul șase

Un băiețel de 3 ani din China a căzut de la al șaselea etaj al unui bloc de locuit, însă a reușit să fie salvat de câțiva oameni care au întins o pătură lângă clădire, exact în dreptul balconului de care era acesta suspendat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din filmarea făcută la fața locului, în orașul Chongging din sud-vestul țării, se observă băiețelul agățat de balcon. Se pare că acesta încerca să urce înapoi pe balcon, însă nu avea suficientă putere pentru a se ridica. Într-un final acesta alunecă și cade.

Martorii la această întâmplare au început a țipa, dar câțiva oameni, care au prevăzut deznodământul, aleargă cu pătura întinsă sub balcon.

Într-o filmare făcută la fața locului poate fi văzut băiețelul agățat de balcon, în orașul Chongqing, din sud-vestul țării. Pare că încearcă să se cațere înapoi pe balcon, dar alunecă și cade. Martorii la această întâmplare încep să țipe îngroziți, dar câțiva oameni care au prevăzut deznodământul aleargă cu pătura intinsă sub balcon, transmite digi24.ro.

Șase oameni au format un cerc și au intins pătura cu care l-au salvat pe copil, în cele din urmă.

Băiatul a fost dus la spital, însă medicii au constatat că era nevătămat.

Articole asemănătoare

Back to top button