fbpx

video | Jurații de la Vocea Ucrainei au surprins publicul cu o improvizație muzicală. Vezi dansul incendiar al lui Dan Balan cu Tina Karol

Jurații de la Vocea Ucrainei au surprins publicul cu o improvizație muzicală. Cei cinci au cântat împreună pe scena concursului în cea mai recentă ediție difuzată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca de fiecare dată, atmosfera a fost alimentată de „scene fierbinți” între Dan Balan și Tina Karol. La sfârșitul numărului artistic, ucraineanca și moldoveanul s-au avântat într-un dans incendiar și se pare că au trăit clipe pline de pasiune.

Precizăm că, nu este prima dată când Balan și Karol fac aluzie la o eventuală relație. În ediția precedentă a show-ului, Tina a declarat că este geloasă, deoarece Dan i-ar fi acordat prea multă atenție unei concurente. Pe de altă parte, moldoveanul spune că i-a dedicat artistei din Ucraina un nou album pe care urmează să îl lanseze în acest an.

Citește și: video | I-a făcut pe jurați să danseze pasional și a ridicat publicul în picioare. O piesă celebră a lui Dan Balan, cântată pe scena de la Vocea Ucrainei

Articole asemănătoare

Back to top button