fbpx

video | Irina Rimes – dezvăluiri despre plecarea în România: „Nu mă aștepta nimic… Andi m-a dus la hotel, i-a fost rușine să mă ducă acasă”

Deși i s-a promis un contract cu o casă de discuri, de fapt nu o aștepta nimic la București, doar Andi. Aceasta este povestea Irinei Rimes, care a povestit detalii despre plecarea sa în România și despre cum a ajuns să îndrăgească țara de peste Prut.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru portalul românesc Gândul.

„Eu când am venit în România, am venit practic la nimic. Vorbisem cu Cristi Tabără, care pe atunci trebuia să fie nașul meu de cununie, mi-a zis: „Vrea Cat Music să semneze cu tine, vino încoace”. Eu aveam 1000 de euro câștigați după concursul „Fabrica de Staruri”, la care participasem, și de banii ăia mi-am luat niște haine noi, mi-am luat bilet la autobuz, mi-am făcut viză și am venit, în anul doi de facultate.

Nu mă aștepta nimeni, desigur, niciun Cat Music, nimic, în schimb mă aștepta Andi la Gara de Nord. Frumușel, cu prietenul lui, a venit cu mașina, m-a luat, i-a fost rușine să mă ducă acasă, m-a dus la un hotel. Am stat acolo până când și-a luat curajul să mă ducă acasă. Până atunci nu avusesem cu Andi interacțiunea asta de iubiți. Noi ne iubeam, dar la distanță și am zis că nu vom fi împreună, căci nu avem cum. El e acolo, eu sunt aici.

M-am îndrăgostit de București, arhitectural. Țin minte că mă ducea Andi pe străzile orașului vechi și eram ca un copil care merge la zoo și vede tot felul de animăluțe pentru prima oară. M-am îndrăgostit de clădirea CEC, de multe chestii de aici, de toate străduțele, de toate restaurantele, de drumurile pavate, de mirosurile de piatră. Și de metrou, dar mai mult de tramvai.

Bucureștiul a fost o salvare, pentru că eu mi-am lăsat toată viața de acolo (n.r. din Moldova), am pus-o pe HOLD (tr: așteptare), ea nu prea a mai existat până când nu m-am întors să o reiau și am văzut că îmi place mai mult aici, iar am lăsat totul acolo și am venit aici, ne stabilisem deja definitiv.

Am lucrat în studio vreo doi ani, doar lucrând la piese pentru alți artiști, după care a venit acea piesă – „Visele” – și totul s-a schimbat într-o noapte. Nu au venit banii într-o noapte, dar pentru mine a fost incredibil de repede”, a mărturisit Irina pentru sursa citată.

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. Aceasta se poate mândri cu trei albume de succes: Despre el, Cosmos și Pastila.

Articole asemănătoare

Back to top button