fbpx

video | Ion Ceban îi răspunde lui Țîcu: „Să vină cu programe și idei clare”

Ion Ceban a venit cu o replică după ce Octavian Țîcu a spus că acesta este unicul lui concurent electoral. Acesta a declarat că își dorește ca oponenții săi politici să vină și cu proiecte concrete de dezvoltare a orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceban susține că vrea să vadă viziunea de de scurtă și de lungă durată a concurenților. Acesta susține că este gata să dezbată oricând ideile pe care le are referitor la dezvoltarea orașului.

„Eu mi-aș fi dorit ca acești oameni să vină și cu programe și idei clare privind dezvoltarea orașului, despre cum vor ei să vadă administrarea orașului în viitor, dar și în prezent. Vreau să văd care este viziunea lor de scurtă durată și de lungă durată. Eu aceste lucruri le am și sper cu toată certitudinea că oricine ar fi și ar putea să dezbată cu mine aceste subiecte la propriu eu sunt gata să o fac”, spune candidatul.

Precizăm că, acum câteva zile, Octavian Țîcu a declarat că prezența socialiștilor atât timp cât în fruntea capitalei vor fi socialiștii, aceasta nu are șanse de dezvoltare.

Articole asemănătoare

Back to top button