fbpx

video | INP a publicat noi imagini în cazul polițistului care ar fi fost mușcat de deget de către un șofer

Inspectoratul Național de Patrulare a publicat un video în care surprinde momentul în care un conducător auto mușcă de deget un polițist. Din imagini se observă cum un automobil de serviciu al INP oprește șoferul, iar acesta încearcă să se opună cerințelor legale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Momentul a fost filmat cu camera de bord instalată în automobilul de serviciu al echipajul INP, implicat în exercitarea misiunii de serviciu, dar și cu camera portabilă, montată pe uniformă.

Amintim că incidentul s-a produs pe 16 aprilie, în apropierea satului Bozieni, raionul Hîncești, când inspectorii de patrulare, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit un automobil de model „Vaz”,  la volanul căruia se afla un bărbat în stare de ebrietate.

Conducătorul auto a refuzat să se supună cerințelor poliţiştilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. Totodată, șoferul a dat dovadă de un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate la adresa angajaţilor poliţiei, iar în timpul reținerii, șoferul l-a mușcat pe unul din polițiști de deget, provocându-i leziuni ale ligamentului.

Șoferul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Hîncești pentru a fi supus testului alcoolscopic, acesta refuzând în repetate rânduri să se supună procedurilor. Bărbatul de 25 de ani s-a dovedit a fi un locuitor al satului Dubovca, raionul Hîncești. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele lui a fost inițiată o cauză penală.

Articole asemănătoare

Back to top button