fbpx

video | Ilan Șor și Violeta Ivanov au discutat în centrul Orheiului despre transformările așteptate în Republica Moldova

Liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, și candidata formațiunii la funcția de președintă a țării, Violeta Ivanov, au discutat despre problemele cetățenilor și soluțiile pentru rezolvarea lor chiar în centrul orașului Orhei. Cei doi lideri sunt surprinși cum discută despre programul electoral „Moldova-2024” al Violetei Ivanov.

Politicienii apar într-un film de 17 minute prezentat la finalul unui briefing de presă, susținut azi la Orhei de Violeta Ivanov cu ocazia totalizării vizitelor în raioane și sutelor de întâlniri electorale cu cetățenii țării.

În filmuleț, Șor și Ivanov stau față în față și discută despre felul cum echipa Partidului ȘOR ar soluționa problemele Republicii Moldova dacă președintă ar deveni candidata formațiunii.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button