fbpx

video | Igor Dodon, lăudat pentru ospitalitate într-un film documentar despre Republica Moldova, realizat de un post TV din Rusia

La inițiativa Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, o echipă de jurnaliști de la canalul de televiziune ”Pervîi canal” din Federația Rusă a realizat un film despre Moldova cu scopul de a promova țara noastră ca destinație turistică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Realizatoarea filmului, Natalia Barbie, relatează despre monumentele de arhitectură din Chișinău, vorbește cu admirație despre bucatele tradiționale moldovenești, despre cultura moldovenească și nu în ultimul rând, despre ospitalitatea și bunăvoința președintelui.

Rusoaica a zis că Igor Dodon este primul președinte care a invitat întreaga echipă până în cabinetul său și de asemenea, aceasta este prima țară în care a fost primită cu atâta căldură. De asemenea, echipa de jurnaliști a apreciat și condițiile din hotelul în care a fost cazată, spunând că sunt aproape siguri că președintele a influențat găsirea celui mai bun număr, dar și la un preț rezonabil.

Filmul a fost realizat la inițiativa lui Igor Dodon pentru a arăta celor din Rusia, dar și din alte țări potențialul turistic al Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button