fbpx

video | „Idioți și debili. Pentru așa ceva se dă la bot”. Reacția lui Dodon la protestul AUR din fața casei sale

Igor Dodon a reacționat negativ la protestul desfășurat ieri de reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în fața casei sale din sectorul Buiucani al capitalei. Liderul PSRM a spus despre protestatarii că sunt „idioți” și „debili”, afirmând că a fost trecută o linie roșie atunci când ostilitățile politice au ajuns în fața casei unui actor politic. Mai mult, spune Dodon, pentru astfel de acțiuni „se dă la bot”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta spune că manifestația partidului unionist a deranjat membrii familiei sale.

Eram la Bălți la o întrunire a staff-ului electoral din nordul republicii. Soția mă sună și îmi trimite video cu protestul din fața casei. Idioți”, a declarat Dodon, invitat marți seara la o emisiune de la postul de televiziune Primul în Moldova.

Ce aveți cu familia, ce căutați acasă? Pentru așa ceva se dă la bot”, a spus socialistul.

Dacă mâine o să iau Garda Tânără (n. r. – organizația de tineret a PSRM) și o să merg la Munteanu (n. r. – Valeriu Munteanu, fruntaș AUR), care are cinci fete și locuiește într-o suburbie, o să-i placă?”, a întrebat Dodon.

Liderul PSRM a acuzat PAS și pe președinta Maia Sandu pentru desfășurarea protestului din fața casei sale. „PAS a spus că va face o campanie curată, dar trimit alte partide. „Dubinka” (trad. – baston) PAS-ului”, a adăugat acesta.

Amintim că, în timpul protestului, manifestanții AUR l-au acuzat pe Dodon că ar fi influențat decizia Comisiei Electorale Centrale (CEC) din 5 iunie de a deschide doar 139 de secții de votare peste hotare în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Protestatarii au fredonat mai multe melodii patriotice românești, printre care și imnul României.

Vezi și: video | Au protestat și au lipit afișe AUR la sediul PSRM, după care au intonat imnul României acasă la Dodon

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button