fbpx

video | Au protestat și au lipit afișe AUR la sediul PSRM, după care au intonat imnul României acasă la Dodon

După ce au protestat în fața Comisiei Electorale Centrale (CEC), reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au ajuns la sediul Partidului Socialiștilor din Moldova (PSRM), iar apoi acasă la liderul formațiunii, Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În fața sediului PSRM, manifestanții au lipit afișe electorale ale AUR. În fața protestatarilor au ieșit deputatul socialist Bogdan Țîrdea și vicepreședintele Parlamentului din partea PSRM, Vlad Batrîncea.

La manifestație au fost prezenți mai mulți fruntași de pe lista electorală a AUR, printre care Vlad Bilețchi, liderul AUR din Republica Moldova, Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu.

Ulterior, protestatarii au mers cu un autocar și acasă la Igor Dodon. Reprezentanții AUR au intonat mai multe cântece patriotice, printre care și imnul României, „Deșteaptă-te, române!.

De asemenea, manifestanții au scandat: „Trădătorii”, „Jos Dodon” și „Jos kuliokarii”.

Protestul a avut loc în contextul hotărârii CEC din 5 iunie cu privire la deschiderea a doar 139 secții de vot în diasporă. Cei din AUR îl acuză pe Dodon de implicare în această decizie.

La fața locului au venit și câțiva polițiști.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vezi și: AUR s-a lansat în campania electorală lângă monumentul dedicat victimelor deportărilor. Formațiunea a dat start Caravanei Unirii

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button