fbpx

video | AUR s-a lansat în campania electorală lângă monumentul dedicat victimelor deportărilor. Formațiunea a dat start Caravanei Unirii

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-a lansat în campania electorală în fața monumentului dedicat victimelor deportărilor. Tot astăzi, AUR dă start celei mai mari Caravane a Unirii, în cadrul căreia membrii și simpatizanții AUR vor merge în toate raioanele Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul evenimentului de lansare în campania electorală, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi, a declarat că formațiunea își propune să consolideze mișcarea unionistă din Republica Moldova.

„Axa Berlin-Moscova urmărește federalizarea, adică transnistrizarea și cedarea Republicii Moldova în brațele Federației Ruse. AUR, adică România, va încurca aceste jocuri și se va bate pentru moldoveni. Partidele nu mai vorbesc de România, nu mai vorbesc de integrarea europeană, nu spun nimic despre regiunea transnistreană. Există un acord tacit și de aceea atacă toți AUR. Ajunge cât am fost călcați în picioare. Este timpul să ne ridicăm din genunchi și să fim stăpâni la noi acasă”, a declarat liderul partidului.

Candidații AUR au anunțat și despre lansarea Caravanei Unirii prin localitățile Republicii Moldova. În cadrul acesteia oamenii vor cunoaște mai multe despre programul și obiectivele formațiunii și vor fi informați despre avantajele Unirii Republicii Moldova cu România.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button