fbpx

video | „Hai, Moldova”. Președintele țării va susține din tribune naționala la meciul din această seară

În această seară, pe stadionul Zimbru din capitală se va da startul sezonului meciurilor din cadrul grupelor pentru EURO 2020, prin lupta selecționatelor Moldovei și Franței.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele țării, Igor Dodon, a spus că nu va lipsi de la unul dintre cele mai importante meciuri ale Moldovei, care va începe la 21:45. Acesta va susține echipa noastră din tribune, alături de doi dintre cei trei fii ai săi.

„Cred că meciul va fi unul spectaculos și le doresc din toată inima fotbaliștilor noștri să înscrie cel puțin un gol în poarta adversarilor – campionilor lumii”, a scris Dodon și pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șeful statului crede că un gol înscris de naționala Moldovei va fi cel mai bun cadou pentru suporteri. Igor Dodon a mai declarat că are enormă încredere în fotbaliștii moldoveni și, deși aceștia vor avea parte de un meci complicat, el este sigur că ei se vor descurca.

Amintim că, în această seară, pe stadionul Zimbru, echipa națională a Moldovei va juca cu campioana mondială, echipa Franței, în meciul Preliminariilor Campionatului European 2020.

Articole asemănătoare

Back to top button