fbpx

video | Grad sporit de intervenție la Filarmonica Națională. Opt echipaje încearcă să localizeze arderea

Numărul echipajelor care au intervenit la Filarmonica Națională a ajuns la opt. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de IGSU.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată au fost create cinci echipe ale Serviciului de protecție contra gaze și fum, care lucrează pe trei sectoare în interior și în exterior. Specialiștii încearcă să localizeze și lichideze arderea.

La ora 12:43 incendiului i s-a conferit gradul sporit de intervenție. Pentru dirijare, la fața locului a fost creat statul major.

Precizăm că pompierii au fost alertați la 12:00 despre faptul că deasupra edificiului se ridică fum. Inițial, la fața locului au fost îndreptate cinci echipaje, care au stabilit că focul a cuprins acoperișul unei anexe.

CITEȘTE ȘI:

foto | Incendiu la Filarmonica Națională. Cinci echipaje de pompieri luptă cu flăcările

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button