fbpx

video | Gabriela Damir, despre două sarcini pierdute: „Mi s-a oprit planeta”

Gabriela Damir Burlaca, pentru prima dată, în cadrul podcastului Titania Podcast, a vorbit despre două sarcini pierdute și despre cum s-a maturizat peste noapte în acele momente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Influencera a mărturisit experiența îngrozitoare prin care a trecut împreună cu soțul său, regizorul Roman Burlaca.

„La prima sarcină pierdută înțelegi că la un termen mic se întâmplă asta la una dintre cinci femei. Nici nu am reușit să înțeleg ce se întâmplă,” a declarat Gabriela.

Când a început să își revină după această experiență, a aflat din nou că este însărcinată.

„Au trecut câteva luni și a apărut a doua sarcină. Era deja un termen un pic mai mare și iată atunci la mine s-a oprit planeta. Peste noapte m-am maturizat. Au urmat complicații, câteva operații, internare de lungă durată, febră 42 și alte probleme,” a mai mărturisit influencera.

După multiple tratamente de lungă durată, acum însă fericita familie sunt în așteptarea unui băiețel. Despre sarcină cuplul au anunțat chiar în seara când și-au celebrat nunta.

În cadrul aceleiași ediții de podcast, Gabriela a vorbit și despre nuntă, sarcină, despre realția cu Roman Burlaca, despre părinți, familie dar și despre copilărie, adolescență și studenție.

Amintim că regizorul Roman Burlaca și creatoarea de conținut Gabriela Damir și-au sărbătorit căsnicia acum două săptămâni, într-un un local de lux din zona parcului Valea Morilor din Chișinău.

 

Articole asemănătoare

Back to top button