fbpx

video | Furt într-un magazin de electrocasnice din capitală: Momentul în care o femeie ia de pe raft un fier de călcat și-l bagă în geantă

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost reținută de polițiști pentru comiterea unui furt dintr-un magazin de electrocasnice, amplasat pe str. D. Cantemir din capitală. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați, la 22 octombrie, de către reprezentanții magazinului. Aceștia au comunicat că de pe rafturile cu mărfuri expuse au fost sustrase un blender și un fier de călcat, iar prejudiciul cauzat constituie 4280 de lei.

Polițiștii au dispus ridicarea imaginilor video de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul furtului. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală.

Forțele de ordine au indentificat persoana care a comis infracțiunea, aceasta fiind reținută și escortată la inspectorat. În cadrul audierilor, femeia și-a recunoscut vinovăția și a declarat că va returna bunurile sustrase. Polițiștii au stabilit că aceasta a mai fost anterior judecată pentru infracțiuni de furt și tâlhărie.

De această dată, bănuita riscă amendă în mărime de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button