fbpx

video, foto | Au încercat să intre în R. Moldova cu hașiș în valoare de 6,7 milioane lei. Tatăl şi fiica, reținuți

Un tată și fiica acestuia au fost reținuți de către autoritățile din Republica Moldova, în timp ce încercau să intre în țară cu aproximativ 17,5 kilograme de hașiș. Valoarea stupefiantelor evaluat pe piața neagră este de aproape 6,7 milioane lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit procurorilor Procuraturi pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), incidentul a avut loc joi, 23 februarie, în localitatea Lipcani, Briceni. Suspecții veneau din Ucraina. Aceștia au fost opriți de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal pentru control în linia a doua și escortați la postul vamal „Criva”, pe unde cu doar câteva ore înainte ieșiseră spre Ucraina.

În urma verificărilor, cele 178 de brichete cu substanță solidă de culoare maro asemănătoare hașișului și cu miros specific depistate în spațiul destinat roții de rezervă au fost ridicate de oamenii legii şi remise spre expertizare.

Prin urmare, cei doi au fost reținuți pentru 72 de ore. Bănuiții au vârste de 32 și 63 de ani. Oamenii legii investighează cazul.

Articole asemănătoare

Back to top button