fbpx

video | Filip recunoaște că s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc în SUA. „Trebuia să clarific niște lucruri principiale”

Pavel Filip recunoaște că s-a văzut cu Vlad Plahotniuc în SUA. Mărturisirea a fost făcut în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul declară că întâlnirea s-a produs în luna iunie, dar nu își amintește exact data. Acesta a precizat că voia să afle de la Plahotniuc dacă are de gând să se implice mai departe în activitatea partidului și să o influențeze.

„M-am văzut în Statele Unite ale Americii. Nu știu de ce se face senzație asta. Nu țin minte, la începutul lunii unie s-a întâmplat. Trebuia să clarific niște lucruri principiale pentru mine. Aici, noi trebuia să pregătim congresul Partidului Democrat. Colegii îmi spuneau că trebuie să candidez pentru funcția de președinte și eu trebuia să clarific lucrurile: are de gând să se implice, să influențeze cumva lucrurile în Partidul Democrat, ca să știu cum să procedez în continuare”, a precizat Filip.

Filip a mai menționat că inițiativa a fost una comună, iar întâlnirea – obișnuită, dar a vrut să se asigure că ex-deputatul își va depune mandatul. Plahotniuc i-ar fi spus că va încerca să își aranjeze lucrurile fără influență în PD, dar nu s-ar fi ținut de cuvânt. Precizăm că, anterior, Pavel Filip declara că nu s-a văzut cu Vlad Plahotniuc în străinătate.

Articole asemănătoare

Back to top button