fbpx

video | Fără milă: Un bărbat, surprins în timp ce aruncă pe marginea drumului o pungă cu un câine. Era viu și se zbătea să se elibereze

Câinele este cel mai bun prieten al omului, spune o zicală. Mulți sunt cei care ar putea să confirme acest lucru, dar la fel de mulți sunt cei care nu au milă de aceste animale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O demonstrează și un bărbat care a fost surprins pe un drum din țară în timp ce și-a abandona câinele viu pe un câmp. Mai mult decât atât, patrupedul a fost băgat într-o pungă, din care a reușit totuși să scape după mai mult timp în care aproape că s-a sufocat în el.

Imaginile cu respectivul agresor de animale au fost surprinse de o femeie, care a postat videoul pe Facebook, menționând că, întrebat de ce face asta, bărbatul a spus că a decis astfel să scape de câine pentru că i-ar fi mâncat mai multe găini.

De menționat că, conform articolului 2221 din Codul Penal al Republicii Moldova, cruzimea, mutilarea sau acțiunile sadice împotriva animalelor se pedepsește cu amendă de la 500-1350 de unități convenționale (25.000 67.500 de lei), de la 180 până la 230 de ore de muncă neremunerată în folosul societății sau închisoare de până la 3 ani.

Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Articole asemănătoare

Back to top button