fbpx

video | Este anunțat în căutare, dar face declarații pe Facebook. Ilan Șor acuză guvernarea că ar exercita presiuni asupra judecătorilor

Deși încă nu s-a anunțat despre locul aflării lui Ilan Șor, după ce acesta a fost dat în căutare ca urmare a emiterii unui mandat de arest pe numele său, politicianul este activ pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un video publicat pe contul său, președintele Partidului ȘOR acuză guvernarea că ar face presiuni asupra unor judecători responsabili de dosatul în care este vizat.

„Pe 19 iulie, în ziua ședinței de judecată pe cazul meu, dimineață, judecătorul Moraru l-a sunat pe judecătorul Movilă, cu solicitarea de a emite mandat de arest pe numele meu, fără nici o explicație. Și pentru că li s-a părut puțin, tovarășul Musteață, o slugă a alianței ACUM-PSRM, a promis sancțiuni dure pentru magistrații care nu se vor conforma. După cum ați văzut, au făcut-o, însă sub presiune. Dar au încălcat dreptul la apărare, pentru că în acea zi avocații mei au cerut revizuirea deciziei, însă a fost respinsă”, a spus Ilan Șor.

Fostul primar al orașului Orhei a mai menționat că va expedia astăzi solicitări către organele competente pentru a fi pornite dosare penale pe numele celor care ar intimida judecătorii.

„Dacă voi nu veți găsi dovezi, am să vi le aduc eu”, a precizat Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button