fbpx

video | După muncă și răsplată. Sportiva Anastasia Nichita a primit un apartament din partea Guvernului pentru reușite excepționale

Sportiva luptătoare, Anastasia Nichita, a avut parte de o surpriză din partea Guvernului Republicii Moldova. Moldoveanca a primit astăzi din partea statului cuvinte de laudă pentru reușitele excepționale obținute până acum, dar, mai mult, acesteia i s-a oferit în dar și cheile unui nou apartament.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Despre emoții și performanță, cu Anastasia Nichita. Vreau să știi, dragă Anastasia, că suntem mândri de tine. Nimic nu este mai emoționant decât arborarea drapelului Republicii Moldova la campionatele sportive internaționale.

Atât Guvernul, cât și eu personal, știm să apreciem munca, dedicația și rezultatele frumoase. Aprecieri și pentru dl. antrenor, care a reușit să crească așa talent uriaș, cu multă dedicație și curaj!”, a scris Pavel Filip, pe pagina sa de Facebook.

Tânăra luptătoare a ținut să mulțumească pentru această surpriză frumoasă, dar și pentru faptul că „sportul din țara noastră este susținut”.

„Aș vrea să mulțumesc din tot sufletul pentru că apreciați rezultatele noastre. Acesta a fost visul meu – să am o locuință a mea, iar datorită dvs. – acest vis a devenit realitate”, a transmis Anastasia, pe rețelele de socializare.

Amintim că, de curând, Anastasia a devenit în premieră campioană europeană Under 23. Asta după ce s-a clasat pe locul 2 în 2017 și 2018. Mai mult, în cadrul Campionatului de lupte pe echipe, desfășurat în India, Anastasia s-a putut bucura de un rezultat pe măsură datorită celor 6 victorii din 6 în categoria 57 kg.

Articole asemănătoare

Back to top button