fbpx

foto, video | Munca a răsplătit-o cu cel mai frumos cadou de 8 martie. Anastasia Nichita, în premieră campioană europeană Under 23

Luptătoarea Anastasia Nichita a devenit în premieră campioană europeană Under 23. Asta după ce s-a clasat pe locul 2 în 2017 și 2018.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Novi Sad (Serbia), Anastasia a repurtat 3 victorii: cu Anna Fabian (Serbia), Zelfira Sadraddinova (Rusia) și Anhelina Lysak (Ucraina). Anastasia Nichita a concurat până acum la 10 Campionate Mondiale și Europene la nivel de cadeți, tineret sau Under 23 și de fiecare dată a urcat pe podium.Amintim că în cadrul Campionatului de lupte pe echipe, desfășurat în India, Anastasia s-a putut bucura de un rezultat pe măsură datorită celor 6 victorii din 6 în categoria 57 kg. Finala i-a adus din nou succes, după ce a învins-o prin tuș pe Mimi Hristova din Bulgaria.

Luptătoarea moldoveancă s-a calificat în finala campionatului Indiei în componența formației Haryana Hammers, iar în limitele categoriei de greutate 57 kg a obținut a 5-a victorie: 11-2 cu reprezentanta României, Katherina Zhydachivska, care a câștigat locul 5 la Mondialele din 2018.

Articole asemănătoare

Back to top button