fbpx

video | Dumitru Țîra s-a lansat în campania electorală: Vă invit să le zâmbim ironic candidaților care se laudă cu merite pentru care noi deja am plătit

Dumitru Țîra, candidatul din partea PPEM la alegerile locale din Chișinău, s-a lansat în campania electorală. Discursul politicianului a început cu îndemnul de a zâmbi „pentru că e gratis” și deoarece „pentru promisiuni și scuze deja am plătit impozite”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În această campanie vă invit să le zâmbim ironic candidaților politicieni care se laudă cu merite pentru care noi deja am plătit”, a spus Țîra în debutul discursului.

„Orașul Chișinău este despre oameni, despre oameni nevorbiți pe care nu-i ascultă nimeni. Mie nu-mi pasă de fraze frumoase, mie îmi pasă de doamna Elena, care în fiecare zi este înjosită și trebuie să-și calce demnitatea când merge cu rutiera 123 la birou. Mie îmi pasă de Victor, care este constructor și este nevoit să cârpească drumuri, nu să le construiască, dar să le cârpească, tot din impozitele și taxele noastre. Cârpitul se termină. Trebuie să construim un oraș frumos, un oraș în care să trăim”, spune potențialul primar al Chișinăului.

Principala prioritatea a candidatului PPEM, dacă va deveni primar, vor fi oamenii, pentru că, spun el, ei sunt cea mai mare valoare a acestui oraș. Tot el a menționat că profesioniștii vor fi încurajați și promovați în funcții, iar cei care nu știu să-și facă treaba vor fi demiși.

„Vreau un oraș în care suburbiile să trăiască. Alegem singuri, votăm pentru toți. Toți suntem responsabili pentru viitorul capitalei, prin vot sau prin pasivitate”, a spus Țîra.

Articole asemănătoare

Back to top button