fbpx

video | „Dragostea din tei”, așa cum nu ai mai auzit-o. Un actor român a recitat versurile celebrei melodii

Celebra melodie „Dragostea din tei” lansată încă în 2003 de trupa O-Zone și, ulterior, reinterpretată de Dan Balan la numeroasele sale concerte din întreaga lume, are acum o nouă versiune. De această dată este vorba despre o variantă recitată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Versurile au fost rostite cu multă emoție de actorul Marcel Iureș la postul de radio Rock Fm din România. Recitalul a avut loc în timpul emisiunii „Morning Glory” cu Răzvan Exarhu. Actorul, împreună cu moderatorul emisiunii, a încercat să deslușească ce o fi însemnând „Ma-ia-hii/Ma-ia-huu/Ma-ia-hoo/Ma-ia-haa”, strecurând pe alocuri și câteva glume matinale.

Amintim că piesa „Dragostea din tei” a fost „reinventată” cel puțin de două ori. În 2018, Dan Balan a filmat o altă versiune a cântecului alături de copiii din Africa, intitulând melodia „Numa numa 2”. Apoi, o altă versiune a piesei legendare a fost înregistrată de Dan Balan alături de moldoveanca Ecaterina Begu, concurenta de la Vocea Ucrainei, care s-a prezentat la audițiile pe nevăzute interpretând „Dragostea din tei” într-o manieră mai melancolică.

Cum sună versiunea recitată a piesei puteți vedea în videoul de mai jos, începând cu minutul 10:40. 

Articole asemănătoare

Back to top button