fbpx

video | Doi ofițeri, filmați în timp ce rețineau un bărbat pe o stradă din Chișinău, au fost criticați de trecători. Reacția Poliției

Reprezentanți ai Poliției au fost din nou criticați pentru atitudine. La adresa redacției ZUGO a fost trimis un material video în care putem observa cum doi ofițeri încearcă să rețină un bărbat, însă modul în care aceștia executau acțiunile au fost criticate de unii trecători.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un martor a relatat pentru ZUGO că totul s-a întâmplat în sectorul Râșcani din Chișinău, pe bd. Moscova, în jurul orei 16:45, iar unul dintre ofițeri le-ar fi spus oamenilor să se îndepărteze de la fața locului, căci individul ar putea avea un explozibil.

Pentru mai multe detalii, dar și o reacție, am solicitat informații de la ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului, Natalia Stati.

„Angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă, fiind antrenați la patrularea sectorului încredințat, au observat un bărbat cum traversează neregulamentar strada. La somațiile angajaților, acesta a dat dovadă de un comportament neadecvat și a început a fugi de forțele de ordine. În urma reacționării prompte a forțelor de ordine, bărbatul a fost reținut, iar sub haina lui polițiștii au observat o cabura predestinată pentru armă. Bărbatul a început să opună rezistență, drept urmare a fost imobilizat de către polițiști și aplicate cătușele”, a declarat ofițera.

Menționăm că bărbatul a fost escortat la inspectorat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 41 de ani. Totodată, s-a stabilit că nu avea nici o armă.

Articole asemănătoare

Back to top button