fbpx

video | Dodon susține că oponenții săi ar cheltui zilnic peste 1,5 de milioane de lei pentru a-l denigra: „De unde au ei așa sume?”

Igor Dodon își acuză oponenții politici de faptul că ar cheltui zilnic peste 1,5 de milioane de lei pentru a-l denigra. În acest sens, președintele a făcut trimitere la o știre-pamfelt în care se menționa că ar opri pensiile pentru bătrânii care au copii peste hotare, o informație lansată recent precum că ar divorța de soția sa, dar și la investigația privind vacanțele sale de lux. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Zilnic, sunt 250 – 300 de atacuri la adresa preşedintelui. Acum facem o evaluare cam cât ar costa lucrul ăsta. Vreau să vă spun că zilnic se ridică la 1,5 – 2 milioane de lei conturile sponsorizate de pe Facebook și emisiunile create şi lansate prin diferite canale de Youtube. Imaginați-vă, mai mult de 1,5 de milioane de lei, zilnic, oponenţii mei utilizează pentru a lansa campanii de manipulare împotriva preşedintelui”, a declarat Dodon în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președeintele Răspunde”. 

Șeful statului susține că știe cu ce scop sunt lansate aceste informații false la adresa sa, dar se întreabă de unde au oponenții săi asemenea sume de bani.

„Campania electorală încă nu a început, dar oponenţii mei deja luptă pentru alegerile prezidenţiale. De unde au asemenea sume de bani? Cred că o să găsim sursele”, a mai adăugat Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button