fbpx

video | Dodon se adresează oponenților săi: Ce faceți mai departe? Iar căutați pe cine să mai dați jos?

Șeful statului afirmă că oamenii nu ar fi interesați să dea jos pe cineva, ci își doresc apă, drumuri, grădinițe și multe alte lucruri. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Dodon consideră că majoritatea oponenților săi de pe stânga, dar și de pe dreapta, nu ar avea un alt mesaj în campania electorală decât cel împotriva sa.

„Este o tactică greșită, pentru că cetățenii așteaptă soluții. Oamenii s-au săturat de dat jos pe cineva. Oamenii vor să vadă ce propune fiecare concurent electoral. Stimați oponenți, îl dați jos pe Dodon, dar ce faceți mai departe? Iar căutați pe cine să mai dați jos?”, i-a întrebat președintele.

Totodată, președintele a promis că va face tot posibilul ca Moldova să aibă în continuare un conducător responsabil, „care să fie alături de oameni”.

„Oamenii vor ca președintele să fie alături de ei. Nu-i interesează „Jos”. Îi interesează apa, drumurile, grădinița și multe alte lucruri. Nu mă voi axa pe mesaje contra cuiva, voi veni cu propuneri și soluții cum să îmbunătățim calitatea vieții. Vreau să construim împreună o Moldovă unde vrei să trăiești”, a punctat Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button