fbpx

video | Deputații PAS și PPDA vor înainta moțiune de cenzură împotriva ministrului de Externe? „Chicu dacă se supără, să plece acasă”

După ce au blocat tribuna Parlamentului, deputații PAS și PPDA au susținut o conferință de presă. Aceștia au spus că, în cazul în care ministrul de Externe nu va veni în Parlament pentru a-și explica expresia controversată cu privire la Războiul de pe Nistru, ar putea înainta moțiune de cenzură.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Amintim că noi suntem republică parlamentară… Am rugat să vină Ciocoi, să explice gestul lui de jignire, ăsta a fost dezideratul nostru. Dacă nu, mergem pe agenda parlamentară inițiată ieri.

Guvernul vine atunci când este invitat, nu atunci când îi trăsnește în cap lui Dodon – să nu se ascundă după paravanul lui Chicu. Raportul de 100 de zile al Guvernului trebuie pe 27 februarie prezentat, așa cum era anunțat, nu azi.

Posibil Ciocoi va veni când va fi înaintată moțiunea de cenzură. Chicu dacă încearcă să spună că se supără pe noi, să plece acasă”, a declarat Alexandru Slusari, vicepreședinte al Platformei Demnitate și Adevăr.

Articole asemănătoare

Back to top button