fbpx

video | Deputații din partea Partidului ȘOR au părăsit ședința Parlamentului: Nu ne este frică de retragerea imunității

Deputații din partea Partidului ȘOR au părăsit ședința Parlamentului în semn de protest față de solicitarea procurorului general interimar de a retrage imunitatea Marinei Tauber și Reghinei Apostolova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Denis Ulanov a declarat că „actuala putere coboară tot mai jos și mai jos în ceea ce ține de nivelul democrației, respectarea drepturilor oamenilor, normelor jurisprudenței” și că era clar de la bun început că ceea ce se întâmplă astăzi în Parlament ar fi o răzbunare pregătită de Igor Dodon.

Citește și: video | Marina Tauber spune că nu îi este frică să rămână fără imunitate parlamentară: Am trăit toți anii fără, voi trai și în continuare

„Astăzi, deputații, la sigur, vor retrage imunitatea parlamentară a două deputate, de care, probabil, le e frică foarte mult. Înțelegem că asta e singura cale prin care ei vor să lupte, e o răzbunare inclusiv față de liderul partidului. Dodon nu o singură dată a amenințat deputații din Partidul ȘOR și pe președintele acestuia.

Ei au nevoie de lozinci frumoase că două deputate au fost reținute? Să continue! Înțelegem foarte bine că este vorba despre o răzbunare politică. Nouă nu ne este frică de retragerea imunității. Nu vom ceda și nu ne credem vinovați. Nu intenționăm să ne ascundem și nu credem că este necesară prezența noastră în sala Parlamentului, unde o grupare de deputați va face la comanda lui Dodon ilegalități. Fie ca aceste decizii să rămână pe conștiința lor”, a declarat Denis Ulanov.

Citește și: Reacția Reghinei Apostolova după ce procurorul a solicitat să-i fie ridicată imunitatea: Eu nu am luat nici un ban

Articole asemănătoare

Back to top button