fbpx

Reacția Reghinei Apostolova după ce procurorul a solicitat să-i fie ridicată imunitatea: Eu nu am luat nici un ban

Reghina Apostolova, deputata din partea Partidului ȘOR căreia procurorul general interimar a cerut să-i fie ridicată imunitatea de parlamentară, se declară nevinovată și spune că nu a luat nici un ban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tot ea a precizat astăzi că nu este o noutate solicitarea procurorului, pentru că despre acest lucru se vorbește de circa trei luni.

„Toate aceste trei luni am așteptat acest lucru, pentru că despre asta s-a vorbit de nenumărate ori. Nu este o noutate pentru noi. Altceva este de ce nu toți deputații care au fost menționați în raportul Kroll nu au fost propuși să li se retragă imunitatea. Vom coopera cu organele de anchetă. Nu am luat nimic, de aceea nu avem de ce să ne fie frică”, a declarat Reghina Apostolova.

Amintim că procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat ca Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, ambele deputate din partea Partidului ȘOR, să le fie retrasă imunitatea parlamentară.

Anunțul a fost făcut de președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Comisia juridică, numiri și imunități se întrunește în ședință pentru a examina cererile.

Ședința plenară a Legislativului va fi reluată la ora 16:00, cele două deputate fiind invitate la întrunire.

Articole asemănătoare

Back to top button