fbpx

video | „Democrații s-au obișnuit să trăiască pe spatele nostru”. Maia Sandu despre situația politică din Moldova

Astăzi, Maia Sandu, prim-ministra Republicii Moldova, este prezentă la o emisiune pentru a discuta despre criza politică declanșată în Republica Moldova în urma ultimelor evenimente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii, Maia Sandu a declarat că deputații Guvernului Filip pun bețe în roate procesului de muncă și nu permit proaspătului Legislativ să își facă lucrul.

„Oamenii lui Plahotniuc nu înțeleg că timpul lor a trecut și este cazul să cedeze și să ne lase pe noi să ne facem lucrul”, a declarat prim-ministra.

De asemenea, Maia Sandu a comentat și refuzul politicienilor democrați de a părăsi clădirea Guvernului, argumentând că ei s-au obișnuit să trăiască pe spatele țării.

„Ei s-au obișnuit să facă sume enorme din banii publici și să se îmbogățească din bugetul public. Vlad Plahotniuc are să sufere pentru păcatele sale și pentru ilegalitățile pe care acesta le-a comis. Avem probe, multe și sigure”, a mai declarat lidera PAS.

Totodată, prim-ministra a anunțat că deciziile Curții Constituționale sunt abuzive, însă nimeni va trece cu vederea, iar noul Guvern are parte de recunoaștere din partea mai multor state și cel mai important – din partea cetățenilor.

„Este o decizie și o situație ireversibilă. Pentru toată lumea este clar că nu a fost nimic ilegal când a votat Guvernul, restul sunt tentativele disperate ale democraților de a rămâne la putere. Într-un final ei doar se vor face de râs și pe plan internațional”, a continuat Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button