fbpx

video | Declarația Prințului Harry, după ce a asistat la nașterea copilașului său: „Sunt atât de mândru de soția mea”

După ce a împărtășit cu toată lumea fericita veste, Prințul Harry face prima declarație cu privire la micuțul său, adus pe lume de soția sa și ducesa de Sussex, Meghan Markle.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, ducele a ținut să precizeze că încă nu au decis ce nume să ofere copilului lor. Totodată, acesta a anunțat că, în două zile, îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei.

„Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată.

Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea. Încă ne gândim ce nume îi vom da. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul său este superb, dar acest copil este uimitor”, a declarat prințul.

Amintim că Meghan Markle a născut un băiețel, astăzi, la ora 05:10. Despre acest lucru au anunțat părinții micuțului, pe pagina lor de Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button